Nieuws

Beurzen

TechnologyInsider lid van de European Hardware Association

Portret van de auteur


TechnologyInsider lid van de European Hardware Association
26

Advertentie

Deze week is TechnologyInsider officieel van start gegaan. De site richt zich op de technologiemarkt. Je kunt hier terecht voor nieuws, achtergronden en reviews over techproducten. De komende tijd zul je hier heel veel kunnen lezen en alle laatste ontwikkelingen kunnen volgen. 

TechnologyInsider zal zich samen met samenwerkingspartner Hardwareluxx.de richten op het verbeteren van techjournalistiek. Daarbij wordt ook actief samengewerkt met andere sites in Europa. Niet zonder trots kunnen we dan ook vandaag bekendmaken dat TechnologyInsider deel gaat uitmaken van de European Hardware Association, een vereniging van Europese techwebsites. 

Dit samenwerkingsbestand bestaat vanaf vandaag uit TechnologyInsider in Nederland, Hardwareluxx in Duitsland, Cowcotland in Frankrijk, Geeknetic in Spanje, Kitguru in het Verenigd Koninkrijk, Lab501 in Roemenië, HardwareUpgrade in Italië, IO-tech in Finland en PurePC in Polen. Daarmaast organiseert de EHA ook jaarlijks twee awarduitreikingen. In juni worden op de Computex, de redactionele awards uitgereikt, namens de redacteuren van de EHA-websites. Op de Gamescom in Keulen krijgen de fabrikanten de lezerawards toebedeeld. 

Bronnen en meer links REACTIES (26)