Nieuws

Beurzen

Sharkoon op Computex - Nieuwe kasten, houten toetsenborden en draadloze RGB-headsets

Portret van de auteur


Sharkoon op Computex - Nieuwe kasten, houten toetsenborden en draadloze RGB-headsets
0

Advertentie

Het volledige lijstje aan nieuwe producten die Sharkoon heeft gelanceerd tijdens Computex, kan je hier teruglezen. Hieronder een selectie van producten die ons opvielen. We beginnen met de pc-kasten. Uiteraard veel glas en RGB, dat is natuurlijk ook wel te verwachten. De Elite Shark CM100 en CA500 zijn allebei premium built kasten met zij- en frontpanelen gemaakt van gehard glas. Ze hebben allebei ruimte voor de Elite Shark D100, een klein 8-inch LCD-paneel dat aan de voorkant of zijkant gemonteerd kan worden. De CM100 is een micro-ATX case en de CA500 een ATX case. Ook een kast die ons opviel, was de AK5 RGB. Hij is leverbaar in zowel zwart als wit, en komt voorgeïnstalleerd met vier 120mm RGB LED-fans. Dit is ook een ATX-kast met veel ruimte en zowel gehard glas aan de voorkant als achterkant.

Ook timmert Sharkoon hard aan de weg in hun aanbod van toetsenborden. Ze hebben een drietal toetsenborden uitgebracht met een houten behuizing, in zowel 96, 75 en 60 layout. Deze ramplanken hebben allemaal een houten behuizing, hot-swap PCB (je kan dus eigen switches gebruiken), hoogwaardige PCB-plastic toetsen, standaard zijn Gateron G Pro 3.0 yellow switches geïnstalleerd en draaien op open source QMK/VIA. Prijzen hebben we nog niet, maar het zijn leuke toetsenborden als je wilt beginnen met iets meer premium toetsenborden. Daarnaast hebben ze nog een aantal andere toetsenborden gelanceerd, voor ieder wat wils. Ook aan customizen is gedacht, je kan aparte designbundels aanschaffen.

Tot slot heeft Sharkoon ook een nieuwe headset geïntroduceerd met inline controller, de SGH25. Dit model heeft een afneembare microfoon en is verkrijgbaar in wit, zwart en roze. Ook hebben ze een model dat zowel met draad als draadloos gebruikt kan worden, de SGH40W. Deze heeft RGB-verlichting en een afneembare, flexibele microfoon. Over prijzen en beschikbaarheid hebben we nog geen informatie.