Nieuws

Beurzen

Stem nu voor de EHA Reader Awards en win een 32-inch MSI QD OLED-monitor

Portret van de auteur


Stem nu voor de EHA Reader Awards en win een 32-inch MSI QD OLED-monitor
2

Advertentie

Op TechnologyInsider reviewen en beoordelen we veel producten. Sommige producten zijn goed, sommige zijn minder. Hoewel we onze mening hebben over veel producten zijn we ook heel nieuwsgierig naar jouw mening. Daarom organiseren we ieder jaar samen met de andere leden van de European Hardware Assocation, de Reader Awards. Deze worden dit jaar op de Gamescom uitgereikt aan de merken die het hoogste scoren in deze verkiezing. Als dank voor je moeite kun je kansmaken op een van de beste monitoren van dit moment. De MSI MPG 321URX met Samsung 240 Hz QD OLED-paneel. Jouw stem telt en is heel belangrijk voor de fabrikanten. 

Stemmen kan tot 16 juli 2024 via deze link. Door deel te nemen en je mailadres achter te laten maak je kans om de QD OLED-monitor van MSI te winnen. 


De EHA bestaat naast TechnologyInsider.nl in Nederland, uit Hardwareluxx.de in Duitsland,Geeknetic in Spanje, Kitguru.net in Groot Brittanië, Cowcotland in Frankrijk, HardwareUpgrade in Italie, PurePCin Polen,IO-Tech in Finland en als laatste Lab501in Roemenië.

Genomineerden, pers en mensen die werkzaam zijn in de technologiemarkt, zijn op 20 augustus welkom op het awardgala op de Gamescom, registreren kan hier.

Deze prijsactie wordt georganiseerd door Parsec Media S.L. uit Spanje

Bronnen en meer links REACTIES (2)