Advertentie
In een FCC listing komen namelijk negen verschillende modellen naar voren, hoogstwaarschijnlijk voor Amerikaanse vingermaten 5-13. De naamgeving in het document is ietwat verwarrend te noemen, want deze lijkt gebaseerd te zijn op de vingermaten en bevat alle cijfers van SM-Q500 tot SM-Q509, behalve de SM-Q504.
Het lijkt erop dat de naamgeving van klein naar groot loopt, maar dat de SM-Q505 de kleinste maat is. Voor vingermaten 10, 11, 12, en 13 zouden dan de SM-Q500, 501, 502, en 503 namen worden gebruikt. Overigens is de SM-Q503 nog niet verschenen in Samsungs eigen testrapport, dus het is nog afwachten wanneer en of dat model überhaupt het levenslicht zal zien. Die mogelijke grootste maat was wel zichtbaar in de FCC listing, maar die is inmiddels verwijderd. Gelukkig heeft Droid Life deze foto’s gered die hieronder zichtbaar zijn.
Een ander saillant detail is dat de FCC listing ook een verschil in accugrootte laat zien voor de verschillende ringmaten. Zo hebben de kleinste drie maten een 17 mAh batterij, de middelste vier een 18,5 mAh batterij, en de twee grootste maten zouden een 22 mAh batterij bij zich dragen. Dit zou betekenen dat mensen met dikkere vingers( of die graag de ring om hun duim dragen) een langere accuduur meekrijgen.
Op zich is dit geen gekke keuze van het bedrijf en wordt dit verschil ondersteund door eerdere uitspraken van het hoofd van Samsungs digitale gezondheid-team, Dr. Hon Pak. Hij stelde namelijk eerder dat de Galaxy Ring een accuduur zou hebben van vijf tot negen dagen. Dat is een erg grote spreiding voor een simpele foutmarge of iets ander gebruik. Dat grote verschil zou goed kunnen komen door de verschillende gebruikte accu’s. In het FCC document staan ook enkele schetsen van oplaadstations. Deze tonen de maat van de ring die daarbij hoort, wat dus wel zou betekenen dat die enkel werken met de daarvoor bedoelde Samsung Galaxy Ring. Deze oplaadstations zouden zelf simpelweg met een usb-c kabel verbonden worden aan een stroombron.