Nieuws

Smartphones

Xiaomi brengt Poco F6 en F6 Pro uit op 23 mei, ontwerp te zien op teaser

Portret van de auteur


Xiaomi brengt Poco F6 en F6 Pro uit op 23 mei, ontwerp te zien op teaser
0

Advertentie

Xiaomi heeft bekendgemaakt dat het de Poco F6 en Poco F6 Pro binnenkort wereldwijd zal introduceren. De Chinese fabrikant houdt namelijk een evenement op donderdag 23 mei om 13:00 Europese tijd, waarbij beide smartphones aan bod zullen komen. In afwachting van de aankondiging is de achterkant van de twee nieuwe toestellen alvast te bewonderen via de Twitteraccount van het merk.


Voorlopig is het grotendeels onduidelijk wat voor specificaties de reguliere Poco F6 moet bieden. In de wandelgangen wordt in ieder geval beweerd dat hij een Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 onder de kap heeft zitten. Daarnaast zou deze telefoon beschikken over een Sony IMX882-hoofdcamera, een 8MP-ultragroothoeksensor en een 20MP-selfiecamera (OmniVision OV20B).

Op basis van een update die Xiaomi recent heeft uitgebracht ziet het ernaar uit dat de Poco F6 Pro een rebrand wordt van de Redmi K70. Dit wil zeggen dat de F6 Pro onder meer met een Snapdragon 8 Gen 2 en een 6,67-inch oled-paneel van 120 Hz zou worden uitgerust. Verder heeft de Redmi K70 een 5.000mAh-accu met 120W-snelladen, die na slechts 18 minuten aan het snoer volledig opgeladen moet zijn.